Rådgivning

Personlig rådgivning/afklaringssamtaler og telefonrådgivning

Jeg tilbyder personlig og telefonisk rådgivnings samtaler for:

Pårørende:
Er du pårørende til et menneske med spiseforstyrrelse, selvskade eller anden sårbarhed og har brug for en at sankke med som ved hvad det handler om, en der lytter, en der kan vejlede og støtte dig. Som pårørende kan man rammes af magtesløshed, skyld, skam. det kan være svært at sætte grænser og kende egen behov. af og til kan man tvivle på hvad der egentlig er sygt og hvad der er sundt. Som pårørende kan kan være tilbøgelig til at sætte eget liv i stå for at "Rede og være der for den syge" Det kan være svært at være pårørende en et menneske man holder af. Derfor tilbyder jeg rådgivningssamtaler og jeg ved at det er svært og det er ok, der er ikke noget jeg ikke tåler at høre, alt er tilladt og det er ok at du er ked af det, bange og frustereret.
Jeg er på vej med en folder som vil blive vedhæftee her i slutningen af marts måned.

For dig som er ramt af en sygdom:
Kære dig som har en spiseforstyrrelse, selvskade, ocd, stemmer, forstyrrelse i personligehden eller et mix af flere faktorer. Har du brug for en sank om fremtiden, dine muligheder, hvordan du kommer videre, en afklaring. Husk det er dit liv og du har et valg uanset du siger ja eller nej, dog vil udfalder være ret så forsekllige. Den eneste der kan ændre noget i dit liv er dig, men du behøver ikke gå vejen alene, du kan have brug for støtte til at finde retning. Husk der er muligheder og for at finde dem må ud folde dig ud og give næring til noget der kan vokse og gro.

For dig som er behandler eller medarbejder og i tvivl:
Er du behandler eller støtte person og i tvivl om hav der sker i relation til et mennekse som har det svært, er du fanget i at din organisation synes et og du har et hjerte for noget andet og den syge siger noget trejede, så lad os tage en sanke om hvad næste træk kan være og jeg kan bidrage til at du kan finde næste træk i Jeres forløb.

Yderlig info:
Nogen gange kan livet virke kompleks, svær og situationen uoverskuelig, eller du kan opleve at være i tvivl hvad du skal gøre for at få bedst mulige behandling.

Jeg kan inden for områderne: til dig som oplever at du kan være særlig sårbar, være fanget af/ i en spiseforstyrrelse, selvskade, have flere diagnoser på samme tid og derved kan behandling blive yderlig kompleks, pårørende hjælpe dig med at blive skarp på hvad du vil og hvad du kan gøre.

En rådgivningssamtale er ikke et svar, en lønsning eller en færdig plan. Det er en støtte til at du får øjnene op for dit ansvar for dit liv, at du opdager hvordan du kan bevare kontrollen uden at det nødvendigvis må være med støtte fra en spiseforstyrrelse, selvskade ect.
det kan fx være spørgsmål som her:

Hvad drømmer og længes du efter?
Hvad er du selv klar til? hvor er din energi?
Hvad afholder dig?
Hvad er dit problem - det som fastholder dig?
Hvem bestemmer i dit liv?
Hvem kan støtte dig?

Jeg kan være et par ekstra briller og støtte og hjælpe dig med, at se situationen i et andet perspektiv.
Priser og muligheder ses under Priser og praktisk info.

Kalender

Foredrag

Nyhedsbrev

Blog

Links

Profil

Kontakt

bogforside2 (74K)

Bestil bogen her