Recovery Terapi Køb eller læs mere om bogen Lige om Lidt

Profil:

Jeg er livsglad, nysgerrig, og fyldt af lyst og kærlig til livet. Nogle dage er jeg trist og vred andre glad og sprudlende. Tror jeg rummer det som er en del af at være i livet såvel smerte som kærlighed.

Jeg bruger en stor del af min tid på undervisning og foredrag, at bidrage til at håndtere vanskelige situationer og hvordan man som fagperson kan bevare sin nysgerrighed og åbne interesse i det menneske man skal hjælpe.

Jeg har et hjerte der brænder for dig, som har det svært og deres pårørende.

Der er mange veje at gå og jeg har et ønske om at støtte dig i at du finder din vej, det er kun dig som kender den.kirsten

Jeg har været i terapi og selvudvikling, og går i supervision.
Jeg har uddannet mig i livets skole og har flere faglige og relevante uddannelser. Jeg har en rygsæk, som indeholder mine erfaringer i livet på godt og svært. bla. forskellige diagnoser som spiseforstyrrelse, selvskade, angst, depression, personlighedsforstyrrelser, psykoser. En rygsæk bar jeg på i 22 år i psykiatrien.

I 1998 besluttede jeg at ville noget andet end være fanget i sygdom. Jeg har i hele mit sygdomsforlæb haft et ønske om at leve det liv jeg elskede og elsker.

Jeg havde brug for at få ansvaret over eget liv tilbage, få kendskab til egne behov og finde min vej.

I dag er jeg rask har et godt liv og elsker livet. Jeg har fokus på at gøre det, som giver mening og lært at være med det som er. Jeg elsker min have og livet på landet hvor der er ro og tid til fordybelse.

Jeg er ikke min historie, jeg har en historie. På baggrund af min historie er der huller i min faglige profil. I de "hulperioder" uddannede jeg mig på den hårde oplevelsesorienterede måde, som jeg mener er en værdifuld kvalitet i dag i mit daglige arbejde.

Vil du læse om min faglige profil kan du se den her eller gå ind på www.kirstenkallesoe.com hvor du kan klikke dig videre på mine andre hjemmesider om histoien/diagnoer psykisksult, min terapi side kallesoe-terapi eller min side om min bog ligeomlidt.